KIEKKOJEN KUNTOLUOKITUS

Meidän käytettyjen kiekkojen kunnot voi vaihdella. Tämän takia kaikki kiekkomme ovat kuntotarkastettuja ja luokiteltu kunnon mukaan, jotta voit olla varma kiekon kunnosta ennen ostoa.

Tuotesivulla kiekkojen ilmoitetun kuntoluokan perässä saattaa olla + tai - merkki, joka tarkoittaa, että kiekon kunto voi olla hieman kuntoluokkaa korkeampi tai alheisempi. Kiekoissa saattaa myös olla vanhan omistajansa tusseja, jotka useimmiten näkyvät kuvissa.

1. Unreleased

Paras kuntoluokka, eli heittämätön kiekko. Kiekkoa ei siis ole heitetty kertaakaan, mutta se saattaa sisältää minimaalista säilytyskulumaa, jota ei kuitenkaan välttämättä edes huomaa, muuten kuin valoa vasten. Osassa tämän luokan kiekoissa ei löydy sitä pienintäkään säilytyskulumaa.

2. Released a few times

Kiekkoa on heitetty muutaman kerran, ja siinä voi olla pieniä pieniä käytönjälkiä. Kiekon lentorata on tämän kuntoluokan kiekoissa kuitenkin sama, kuin uusissa kiekoissa.

3. Has experienced release

Kiekolla on takana useita kymmeniä heittoja ja kiekosta löytyy selkeätä kulumaa. Siitä ei kuitenkaan löydy syvempiä, rajuja kuoppia ja naarmuja, jotka vaikuttaisivat lentorataan huomattavasti. Kiekko on lennoltaan hieman enemmän ylikääntävä, kuin parempien luokkien kiekot, mutta ei kuitenkaan erityisen paljon.

4. Hundreds of releases behind

Enemmänkin osumaa ottanut kiekko. Voi olla käyttöikänsä loppupäässä, mutta jollekin unelmakiekko lentoratansa mukaan, ei niinkään ulkonäön.