MIKÄ ON DISCRELEASE NY?

Luka Väisänen, CEO of DiscRelease NY
Luka Väisänen, CEO of DiscRelease NY

DiscRelease NY on käytettyjä frisbeegolfkiekkoja myyvä ja ostava NY-yritys. Myymme tuotteita verkkokaupassa, josta löydät helposti laajan valikoiman kiekkoja niin aloittelijoille, kuin kokeneillekin heittäjille. Verkkokaupasta löytyy helposti eri osastot eri taitotason heittäjille ja kohderyhmille, eli sieltä on helppo löytää juuri sinun käteesi parhaiten sopivat kiekot. Kiekot ovat huomattavasti halvempia, kuin uutena ostettuna, mutta edelleen erittäin hyvässä heittokunnossa. Ostamalla käytettyjä kiekkoja tuet kestävää kehitystä ja kiertotaloutta sekä säästät rahaa! 

Ostamme myös sinun ylimääräiseksi jääneet kiekot! Pääset vaivattomasti eroon kaikista sinulle ylimääräisistä kiekoista eroon kierrättämällä ne meidän kautta. Myy kiekkosi meille täällä.

DiscRelease NY on NY- yritys, joka tarkoittaa, että yritys on osana Nuori yrittäjyys ry:n vuosi yrittäjänä -ohjelmaa, jossa toiminta on 12 kuukauden ajan verovapaata 10 000 euroon asti. Tämän 12 kuukauden yrityksen pyörimisen jälkeen DiscRelease NY rekisteröityy yritysrekisteriin normaalisti. Lue lisää Vuosi yrittäjänä -ohjelmasta täällä.

Idea tähän yritykseen syntyi omasta ongelmasta; frisbeegolfkiekkojen ajoittaisesta huonosta saatavuudesta. Huomasin myös, että käytettyjen frisbeegolfkiekkojen ostaminen olisi järkevää huomattavasti alhaisempien hintojen ja myös ottaen ympäristönäkökulman huomioon. Halusin myös madaltaa kynnystä tämän hienon lajin harrastamiseen kaikille!